Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       7 pelawat di talian
PENTING : PELAKSANAAN KURSUS ORIENTASI DSKP KSSM TING. 2 PERINGKAT SEKOLAH (FASA 4) BAGI SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG 2017.
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 14 Nov 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.      Untuk makluman tuan/puan Unit Pengurusan Akademik PPD Pasir Gudang telah melaksanakan Kursus Orientasi DSKP KSSM Ting 2 bermula Ogos hingga Oktober bagi Fasa 3 iaitu dari Jurulatih Utama Negeri kepada Ketua Panitia / Guru Mata Pelajaran.

3.      Sehubungan dengan itu, kerjasama dan jasa baik pihak sekolah untuk melaksanakan Kursus Penyebaran DSKP KSSM Ting. 2 bagi Fasa 4 (Ketua Panitia/Guru Mata Pelajaran kepada warga sekolah) di peringkat sekolah bermula November hingga Disember 2017. Bersama ini dimuat naik surat dari JPNJ akan arahan pelaksanaan tersebut dan lampiran pelaporan pelaksanaan yang perlu dihantar kepada Jawatankuasa Kurikulum Daerah (JKD) subjek yang terlibat pada atau sebelum 1 Januari 2018.

4.      Kerjasama dari semua sekolah amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

  Sekian terima kasih.Lampiran Fail

SURAT KSSM T2 JPNJ (103)
LAMPIRAN PELAPORAN KSSM FASA 4 (81)


Tindakan : PENGETUA / PK PENTADBIRAN
Cetak