Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PENTING : BENGKEL PENYELARASAN PENANDAAN MATA PELAJARAN SEJARAH KERTAS 2 SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 13 Aug 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Kurikulum Daerah Mata Pelajaran Sejarah Sekolah Menengah akan mengadakan bengkel tersebut seperti ketetapan berikut :

2.1 Tarikh : 17 Ogos 2017 (KHAMIS)
       2.2 Tempat : Bilik Mesyuarat, SMK Sungai Tiram
       2.3 Masa : 8.00 - 2.00 petang

3.       Sehubungan itu, mohon pihak tuan membenarkan seorang guru Sejarah yang mengajar tingkatan 5 sekolah tuan/puan menghadiri bengkel tersebut dengan membawa contoh skrip jawapan pelajar.Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Zool Hilman Bin Haironi, Pen. PPD Sains Kemasyarakatan di talian 019-788 1705.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN (262)

Tindakan : GURU MATA PELAJARAN SEJARAH TING. 5