ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PENTING : BENGKEL PENYELARASAN PENANDAAN MATA PELAJARAN SEJARAH KERTAS 2 SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 13 Aug 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Kurikulum Daerah Mata Pelajaran Sejarah Sekolah Menengah akan mengadakan bengkel tersebut seperti ketetapan berikut :

2.1 Tarikh : 17 Ogos 2017 (KHAMIS)
       2.2 Tempat : Bilik Mesyuarat, SMK Sungai Tiram
       2.3 Masa : 8.00 - 2.00 petang

3.       Sehubungan itu, mohon pihak tuan membenarkan seorang guru Sejarah yang mengajar tingkatan 5 sekolah tuan/puan menghadiri bengkel tersebut dengan membawa contoh skrip jawapan pelajar.Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Zool Hilman Bin Haironi, Pen. PPD Sains Kemasyarakatan di talian 019-788 1705.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN (121)

Tindakan : GURU MATA PELAJARAN SEJARAH TING. 5