ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PENTING : KURSUS INDUKSI KURIKULUM STANDARD SEKOLAH MENENGAH (KSSM) MATAPELAJARAN PENDIDIKAN ISLAM TINGKATAN 2 2018 DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 09 Aug 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Sukacita dimaklumkan bahawa kursus tersebut akan dilaksanakan mengikut ketetapan berikut :-

2.1 Tarikh : 16 & 17 Ogos 2017 (Rabu & Khamis)
     2.2 Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang
     2.3 Tempat : SMK Kota Masai

3.     Sehubungan itu, tuan diminta mengarahkan Ketua Panitia Pend Islam atau guru matapelajaran tingkatan 2 2018 untuk menghadiri kursus tersebut .Kehadiran peserta adalah wajib.

4.      Guru berkenaan hendaklah membawa bersama keperluan seperti berikut :
     4.1 Komputer riba
    4.2 Salinan muka depan Buku Bank yang telah disahkan
    4.3 Surat Panggilan Peserta yang telah disahkan
    4.4 Borang Tuntutan Perjalanan yang dimuat naik bersama surat panggilan
    4.5 Bahan kursus yang dimuat turun dari portal rasmi BPK www.http://bpk.moe.gov.my

5.      Sebarang pertanyaan sila Ust Mohd Helmi Amir B Ahsain, Pegawai Mata Pelajaran di talian 0137455269.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN PESERTA DAN JU KSSM P ISLAM (129)
BORANG TNT KSSM (182)

Tindakan : PENGETUA / PK PENTADBIRAN