Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       9 pelawat di talian
PENTING : KURSUS PENYEBARAN KSSM TINGKATAN 2 FASA 2 JUK KEPADA JUN BAGI SUBJEK SUBJEK MPEI (MATA PELAJARAN ELEKTIF IKHTISAS) NEGERI JOHOR TAHUN 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 17 Jul 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Adalah dimaklumkan pihak Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ) akan mengadakan kursus bagi subjek yang di atas tersebut seperti yang dinyatakan di surat panggilan.

3.     Sehubungan dengan itu, bersama ini dimuat naik surat panggilan untuk rujukan dan tindakan pihak sekolah yang terlibat.

4.     Sebarang pertanyaan boleh menghubungi En. Zool Hilman Haironi,PPPD Sains Kemasyarakatan.PPDPG di talian 0197881705.Kerjasama dan tindakan pihak tuan amat dihargai dan didahului ucapan terima kasih.
Sekian terima kasih.

 

 Lampiran Fail

SURAT KSSM MPEI (148)


Tindakan : JURULATIH NEGERI SEPERTI DI LAMPIRAN
Cetak