Tarikh Penting

UPSR

20 September 2018


PT3

8 Oktober 2018


SPM

13 November 2018


STAM

16 Oktober 2018


Buku Pelawat

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       14 pelawat di talian
PENTING : KURSUS PENYEBARAN KSSM TINGKATAN 2 FASA 2 JUK KEPADA JUN BAGI SUBJEK SUBJEK MPEI (MATA PELAJARAN ELEKTIF IKHTISAS) NEGERI JOHOR TAHUN 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 17 Jul 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Adalah dimaklumkan pihak Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ) akan mengadakan kursus bagi subjek yang di atas tersebut seperti yang dinyatakan di surat panggilan.

3.     Sehubungan dengan itu, bersama ini dimuat naik surat panggilan untuk rujukan dan tindakan pihak sekolah yang terlibat.

4.     Sebarang pertanyaan boleh menghubungi En. Zool Hilman Haironi,PPPD Sains Kemasyarakatan.PPDPG di talian 0197881705.Kerjasama dan tindakan pihak tuan amat dihargai dan didahului ucapan terima kasih.
Sekian terima kasih.

 

 Lampiran Fail

SURAT KSSM MPEI (270)


Tindakan : JURULATIH NEGERI SEPERTI DI LAMPIRAN
Cetak