FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

PENTING : BENGKEL PENULISAN RPH PENDIDIKAN SENI VISUAL SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 20 Mar 2017

Perkara di atas adalah dirujuk.
2.        Sukacita dimaklumkan bahawa bengkel yang dinyatakan di atas akan diadakan seperti ketetapan berikut;
      2.1 Tarikh : 29 Mac 2016 ( Rabu )
        2.2 Masa : 2.00 petang - 4.00 petang
        2.3 Tempat : Bilik Mesyuarat, SJKC Johor Jaya

3.       Sehubungan itu, Ketua Panitia sekolah tuan / puan diwajibkan menghadiri bengkel tersebut dengan membawa perkara berikut :-
      3.1 Rancangan Pengajaran Tahunan Pendidikan Seni Visual
           Tahun 2017( Tahun guru mengajar)
       3.2 DSKP (Tahun guru mengajar)
       3.3 Pendrive
       3.4 Buku catatan

4.      Bersama ini dimuat naik surat panggilan untuk rujukan pihak sekolah. Sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Tiew Lay Chu di talian 0127337979, Setiausaha JKD Pend Seni Visual Sekolah Rendah (SJKC Johor Jaya).Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN (228)

Tindakan : KETUA PANITIA PENDIDIKAN SENI VISUAL/JU KSSR PSV