ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENTING : BENGKEL PENCERAPAN PdPc MENGGUNAKAN SKPMg2 STANDARD 4 TAHUN 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 20 Mar 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Sukacita dimaklumkan bahawa Majlis Perhubungan Guru Kanan Mata Pelajaran Sains Kemasyarakatan akan mengadakan bengkel tersebut seperti ketetapan berikut:

2.1 Tarikh : 28 Mac 2017 (Selasa)
        2.2 Tempat : SMK Felda Ulu Tebrau
        2.3 Masa : 11.00 - 3.00 petang

3.     Sehubungan dengan itu, tuan puan diminta hadir ke bengkel tersebut dengan membawa Buku Rekod Mengajar atau Fail Rekod Mengajar untuk tujuan perbengkelan.

4.      Bersama ini dimuat naik surat panggilan untuk rujukan pihak sekolah. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn Nor Aznita Bt Said, Setiausaha Majlis Perhubungan GKMP Sains Kemasyarakatan (SMK Pasir Gudang 3) di talian 019 7598949.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN (256)

Tindakan : GKMP SAINS KEMASYARAKATAN