FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

PENTING : BENGKEL PENCERAPAN PdPc MENGGUNAKAN SKPMg2 STANDARD 4 TAHUN 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 20 Mar 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Sukacita dimaklumkan bahawa Majlis Perhubungan Guru Kanan Mata Pelajaran Sains Kemasyarakatan akan mengadakan bengkel tersebut seperti ketetapan berikut:

2.1 Tarikh : 28 Mac 2017 (Selasa)
        2.2 Tempat : SMK Felda Ulu Tebrau
        2.3 Masa : 11.00 - 3.00 petang

3.     Sehubungan dengan itu, tuan puan diminta hadir ke bengkel tersebut dengan membawa Buku Rekod Mengajar atau Fail Rekod Mengajar untuk tujuan perbengkelan.

4.      Bersama ini dimuat naik surat panggilan untuk rujukan pihak sekolah. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn Nor Aznita Bt Said, Setiausaha Majlis Perhubungan GKMP Sains Kemasyarakatan (SMK Pasir Gudang 3) di talian 019 7598949.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN (200)

Tindakan : GKMP SAINS KEMASYARAKATAN