ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENTING :BENGKEL PEMBINAAN MODUL GALUS SUBJEK SEJARAH SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 20 Mar 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Kurikulum Daerah Mata Pelajaran Sejarah Sekolah Menengah akan mengadakan bengkel di atas seperti ketetapan berikut :
        2.1 Tarikh : 30 Mac 2017 (Khamis)
          2.2 Tempat : Bilik Mesyuarat, SMK Sungai Tiram
          2.3 Masa : 11.00 pagi - 5.00 petang

3.     Sehubungan dengan itu, mohon nama seperti di lampiran hadir ke bengkel tersebut dengan membawa bahan yang berkaitan untuk tujuan pembinaan modul.

4.      Bersama ini dilampirkan surat panggilan dan senarai yang terlibat untuk rujukan pihak sekolah. Sebarang pertanyaan sila hubungi  Puan Soranam A/P Karupayah, Setiausaha Jawatankuasa Kurikulum Daerah Subjek Sejarah Daerah Pasir Gudang (SMK Sungai Tiram) di talian 07-8631978 / 016-7012909.Sekian terima kasih.

SENARAI PPMP/GC DAN JU SEJARAH 2017 (115)
SURAT PANGGILAN (104)

Tindakan : PPMP SEJARAH/JURULATIH UTAMA/GURU CEMERLANG SEJARAH