ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENTING : BENGKEL CATAN PENDIDIKAN SENI VISUAL GURU BUKAN OPSYEN SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 20 Mar 2017

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.        Sukacita dimaklumkan bahawa Bengkel Catan Pend Seni Visual Daerah Pasir Gudang 2017 yang dinyatakan di atas akan diadakan seperti ketetapan berikut;

2.1 Tarikh : 2 April 2016 ( Ahad )
              2.2 Masa : 1.00 petang - 5.00 petang
              2.3 Tempat : SMK Taman Johor Jaya 2

3.      Sehubungan itu, 2 Orang Guru Pendidikan Seni Visual yang bukan opsyen sekolah tuan / puan dikehendaki menghadiri bengkel tersebut dengan membawa peralatan melukis.

4.      Bersama ini dilamprkan surat panggilan untuk rujukan pihak sekolah. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn. Ikhwani binti Ismail, Setiausaha JKD Pendidikan Seni Visual Daerah Pasir Gudang (SMK Permas Jaya 2) di talian 019-7437644.
Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN (138)