Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

[SEGERA]: JEMPUTAN KE PROGRAM HARI SUKAN NEGARA PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017
oleh : En. Zairul Izhwan bin Ahmad Termizi, Penyelia Sukan
pada 12 Oct 2017

1.    Pengerusi Majlis Pengetua Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

2.    Pengerusi Majlis Guru Besar Daerah Pasir Gudang

3.    5 orang wakil Majlis Pengetua Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

4.    5 orang wakil Majlis Guru Besar Daerah Pasir Gudang

5.    5 Orang wakil Majlis Perhubungan Pemimpin Pelapis Pendidikan (Menengah)

6.    5 Orang wakil Majlis Perhubungan Pemimpin Pelapis Pendidikan (Rendah)

Dengan hormatnya, dimaklumkan perkara di atas  dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang bersama SMK Seri Alam 2 akan mengadakan Program Hari Sukan Negara 2017 peringkat daerah bagi menyokong inisiatif Kerajaan Malaysia. Hari Sukan Negara telah ditetapkan pada hari Sabtu minggu kedua bulan Oktober setiap tahun dalam pembentangan bajet 2015.Ianya diadakan sebagai satu langkah proaktif dalam menerapkan amalan budaya hidup cergas dan aktif dalam kalangan rakyat Malaysia.

3.         Sehubungan itu, tuan dijemput hadir ke program tersebut mengikut butiran berikut :

Tarikh             : 14 Oktober 2017 (Sabtu)

Masa               : 7.30 pagi

Tempat           : SMK Seri Alam 2

Pakaian          : Sukan

4.         Sebarang pertanyaan sila hubungi, Encik Zairul Izhwan bin Ahmad Termizi melalui talian 0137126772, Penyelia  Sukan PPD Pasir Gudang. Segala kerjasama tuan memberikan keutamaan dalam perkara ini amat dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

surat jemputan (217)

Tindakan : SENARAI SEBAGAIMANA EDARAN