Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

Senarai Nama Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2010
oleh : Cik Noryati Binti Samid, Pembantu Tadbir (P/O) Keurusetiaan
pada 05 Apr 2011

Senarai Nama Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2010

2.  Sehubungan dengan itu, untuk menbolehkan Jabatan Pelajaran menyediakan peruntukan bagi pemberian Hadiah Prestasi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Tahun 2010, adalah dipohon tuan/puan menyediakan nama penerima APC tahun 2010 seperti Lampiran A (format sekolah ) yang diedarkan ke semua sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

3.  Maklumat yang telah lengkap perlu dikembalikan semula ke PPD Pasir Gudang dengan kadar segera sebelum atau selewat-lewatnya pada 7hb April 2011, jam 10 pagi, (u.p : CIK NORYATI BINTI SAMID ) Unit Pentadbiran AM.

4.  Di atas segala kerjasama yang tuan/puan berikan di dalam hal ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Lampiran A (format sekolah) (1141)

Tindakan : Pembantu Tadbir ( Perkhidmatan )