Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       15 pelawat di talian
PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH ( PBS ) 2017 : INSTRUMEN D ( PAJSK )
oleh : En. Tuah Bin Kamisan, Penolong PPD Rendah
pada 20 Mar 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa Jemaah Nazir dan Jaminan Kualiti menerusi Unit Kokurikulum JPN Johor telah mengeluarkan Instrumen D bagi tujuan PAJSK di semua sekolah Negeri Johor bagi Pemantauan Kendiri 2017.

3. Pengurusan Unit Rendah amat memandang serius isu Pemantauan Kendiri yang sepatutnya dijalankan oleh pihak sekolah sebelum lawatan pihak JNJK ke sekolah bagi mana- mana bidang sama ada Kurikulum, HEM atau Kokurikulum .

4. Pihak sekolah diingatkan untuk menyediakan Laporan Pemantauan Kendiri jika ada sebagaimana  kehendak pihak JNJK  agar isu TIADA LAPORAN PEMANTAUAN KENDIRI DI SEKOLAH tidak berulang. 

5. Kerjasama tuan amatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih .

Sekian .


Tindakan : GURU BESAR / SEMUA GPK DI SEKOLAH RENDAH PASIR GUDANG
Cetak