Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       5 pelawat di talian
PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH ( PBS ) 2017 : INSTRUMEN D ( PAJSK )
oleh : En. Tuah Bin Kamisan, Penolong PPD Rendah
pada 20 Mar 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa Jemaah Nazir dan Jaminan Kualiti menerusi Unit Kokurikulum JPN Johor telah mengeluarkan Instrumen D bagi tujuan PAJSK di semua sekolah Negeri Johor bagi Pemantauan Kendiri 2017.

3. Pengurusan Unit Rendah amat memandang serius isu Pemantauan Kendiri yang sepatutnya dijalankan oleh pihak sekolah sebelum lawatan pihak JNJK ke sekolah bagi mana- mana bidang sama ada Kurikulum, HEM atau Kokurikulum .

4. Pihak sekolah diingatkan untuk menyediakan Laporan Pemantauan Kendiri jika ada sebagaimana  kehendak pihak JNJK  agar isu TIADA LAPORAN PEMANTAUAN KENDIRI DI SEKOLAH tidak berulang. 

5. Kerjasama tuan amatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih .

Sekian .


Tindakan : GURU BESAR / SEMUA GPK DI SEKOLAH RENDAH PASIR GUDANG
Cetak