Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

BENGKEL VERIFIKASI DATA SPS BULAN OKTOBER – MODUL PENGURUSAN SEKOLAH (MPS) UNTUK SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Syahrir bin Ab.Ghafar, Penyelia Teknologi & Maklumat
pada 12 Oct 2017

Kepada

Guru Data Sekolah Menengah

Daerah Pasir Gudang

Melalui dan salinan,

Pengetua Daerah Pasir Gudang

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk

2.         Dimaklumkan bahawa Unit Pengurusan Maklumat (ICT), Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang akan mengadakan bengkel di atas seperti ketetapan berikut :

Tarikh                        :           23 Oktober 2017 (Isnin)

Masa                          :           8.00 pagi – 5.00 petang

Tempat                      :           Bilik Seminar, SK Seri Kota Puteri 4

3.         Sila bawa komputer riba, ‘extension socket’ dan internet sendiri.

4.         Kehadiran dan kerjasama daripada pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih. Sebarang pertanyaan mengenai perkara di atas, sila hubungi En Lokman Hakim Bin Mahamad (Pen. PPD Teknologi & Maklumat) di talian 019-9142903 atau En Mohd Syahrir Bin Ab.Ghafar (Penyelia Maklumat) di talian 013-7800972.

Sekian, terima kasih.

”SEHATI SEJIWA”