ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

KUTIPAN MAKLUMAT ASAS SEKOLAH - MODUL PENGURUSAN SEKOLAH (MPS) JUN 2017
oleh : En. Mohd Syahrir bin Ab.Ghafar, Penyelia Teknologi & Maklumat
pada 20 Jun 2017

Dengan segala hormatnya bahawa perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Bersama-sama ini disertakan salinan surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor no rujukan JPNJ.SPMICT(21)/100-13/5/1 Jld.8(13) bertarikh 14 Jun 2017 yang dengan jelas menerangkan maksudnya untuk perhatian dan tindakan pihak tuan selanjutnya.

3.         Sehubungan dengan itu, harap pihak tuan maklum dengan perkara ini. Segala kerjasama dan perhatian pihak tuan amat kami hargai.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"