Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

JEMPUTAN KE MAJLIS APRESIASI KECEMERLANGAN UNIT PEMBANGUNAN KEMANUSIAAN DAERAH PASIR GUDANG 2017 (PENGETUA DAN GURU BESAR)
oleh : Pn. Hjh Suhaila Binti Bakit, Penolong PPD Koakademik
pada 14 Nov 2017

Pengetua / Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan berkaitan.

2.     Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Pembangunan Kemanusiaan akan mengadakan majlis tersebut di atas seperti ketetapan berikut:

Tarikh: 19 November 2017 (Ahad)

Tempat: Dewan SK Taman Nusa Damai

Masa: 1.30 petang (Pendaftaran)

3.    Sehubungan itu, pihak kami berbesar hati ingin menjemput tuan untuk hadir ke majlis di atas.

Terima kasih.

jemputan pengetua dan guru besar (278)

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR