ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

SESI PERKONGSIAN ILMU DAN TAKLIMAT PERTANDINGAN INOVASI PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG DENGAN KERJASAMA LEMBAGA PELABUHAN JOHOR 2017
oleh : Pn. Hjh Suhaila Binti Bakit, Penolong PPD Koakademik
pada 16 Mar 2017

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.             Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut:

Tarikh      : 3 April 2017 (Isnin)

Masa        : 1.00 tengahari hingga 5.00 petang

Tempat     : Perpustakaan, SMK Kota Masai 2

Sasaran   : Setiausaha Kokurikulum Sekolah (Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah)

3.  Bersama-sama ini dilampirkan bersama surat dan tentatif program.

Harap maklum. Terima kasih.

sesi perkongsian ilmu dan taklimat pertandingan inovasi (395)

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR / SETIAUSAHA KOKURIKULUM