L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

daud
husnizarahmad
SEGERA : RALAT : TAKLIMAT KERJA PENATARAN DAN LATIHAN STANDARD KUALITI PRASEKOLAH KEBANGSAAN (SKPK) DI BAWAH INISIATIF PRASEKOLAH 2013 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : En. Sharful Admal Bin Adnan, Penolong PPD Prasekolah / Permata
pada 26 Apr 2013

Perkara di atas adalah di rujuk.

2. Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan 1 orang wakil Guru Prasekolah ( 1 guru mewakili 1 sekolah untuk prasekolah ) Daerah Pasir Gudang untuk menghadiri Taklimat Kerja Penataran Dan Latihan Standard Kualiti Prasekolah Kebangsaan (SKPK) Di Bawah Inisiatif Prasekolah 2013 Daerah Pasir Gudang seperti ketetapan berikut :-

2.1 Tarikh : 30 April 2013 ( Selasa )
2.2 Tempat : T.S Hotel Taman Scientex, Pasir Gudang
2.3 Masa : 10.00 Pagi - 5.00 Petang
2.4 Keperluan : a) Data Murid Prasekolah Terkini Setiap Kelas
b) Komputer Riba
c) "Broadband"
d) Wayar Penyambung

3. Kehadiran diwajibkan. SILA ABAIKAN TAKLIMAT SMPK YANG DIADAKAN PADA 30 APRIL 2013 JAM 2.00 PETANG. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Sharful Admal Bin Adnan, Pen. PPD Prasekolah/Permata, PPD Pasir Gudang di talian 016-7065978 atau Pejabat 07-3881210 samb. 254. Kerjasama tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, untuk tindakan dan makluman pihak tuan.

SURAT PANGGILAN (280)

Tindakan : GURU PRASEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG