Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

OPERASI PENGHANTARAN PENYEMAKAN IKHTISAS DAN TUNTUTAN PETUGAS PEPERIKSAAN AWAM (SPM) PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Saiful Anuar Bin Subakhir, Penyelia Penilaian & Peperiksaan
pada 13 Nov 2017

Pengetua/ Guru Besar,

Sekolah-sekolah Menengah dan Rendah ,

Daerah Pasir Gudang.

(u.p Penyelia kawasan dan Ketua Pengawas SPM )

Tuan,

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.        Sukacita dimaklumkan, tuan diminta hadir ke Operasi Penghantaran Penyemakan Ikhtisas dan Tuntutan Petugas Peperiksaan Awam ( SPM ) 2017 seperti ketetapan berikut:

2.1     Tarikh            :           19 November 2017

2.2     Masa             :           8.30 hingga 4.30 petang

2.3     Tempat          :           SK Seri Kota Puteri 4

3.    Tuan layak membuat tuntutan perjalanan sebagaimana Pekeliling Perbendaharaan yang sedang berkuatkuasa sekarang. Sebagai langkah penjimatan , tuan digalakkan berkongsi kenderaan ke tempat berkenaan.

4.          Kerjasama yang sewajarnya dari pihak tuan amat kami hargai dan sebarang pertanyaan sila hubungi En Saiful Anuar Bin Subakhir Penyelia Peperiksaan di talian 0137215977

Sekian, terima kasih

Penyelia Kawasan dan Ketua Pengawas Daerah Pasir Gudang (96)

Tindakan : Pengetua/ Guru Besar, Sekolah-sekolah Menengah dan Rendah , Daerah Pasir Gudang.