ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
RALAT : JADUAL KURSUS INDUKSI KSSR MATA PELAJARAN MATEMATIK TAHUN 4-2014 (D) PASIR GUDANG 2013
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 14 Oct 2013

PERKARA DI ATAS ADALAH DIRUJUK.

PERHATIAN KEPADA SEMUA SK DAERAH PASIR GUDANG. SILA MUAT TURUN JADUAL KSSR MATEMATIK TAHUN 4 SEPERTI LAMPIRAN YANG TERTERA DIBAWAH. (RALAT : WAKTU 2.00 - 4.00 PTG KE 2.00 - 4.30 PTG). MAAF DI ATAS KESULITAN YANG BERLAKU.

SEKIAN TERIMA KASIH.

RALAT : JADUAL KSSR MATH (375)

Tindakan : GURU BESAR