Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

MESYUARAT JAWATANKUASA PROGRAM KECEMERLANGAN MATA PELAJARAN TEKNIKAL DAERAH PASIR GUDANG KALI KEDUA TAHUN 2013
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Am Pejabat
pada 28 Aug 2013

SMK TAMAN DESA JAYA

SMK TAMAN MOUNT AUSTIN

SMK KOTA MASAI 2 SMK TMN. JOHOR JAYA 1
        SMK PUTERI WANGSA SMK SUNGAI TIRAM
        SMK TMN.DAYA 2 SMK BANDAR SERI ALAM
        SMK TMN. JOHOR JAYA 2         SMK PERMAS JAYA
        SMK PERMAS JAYA 2 SMK PASIR PUTIH
        SMK PASIR GUDANG SMK PASIR GUDANG 2
        SMK MEGAH RIA

PERKARA DI ATAS ADALAH DIRUJUK.

2. SUKACITA DIMAKALUMKAN MESYUARAT BERKENAAN AKAN DIADAKAN SEPERTI BERIKUT :

TARIKH : 29 OGOS 2013

MASA : 12.30 TENGAH HARI - 5.00 PETANG

TEMPAT : SMK TAMAN DESA JAYA (BILIK MESYUARAT)

3. MOHON PIHAK SEKOLAH MEMAKLUMKAN DAN MEMBENARKAN AJK PROGRAM TERSEBUT UNTUK HADIR. SILA BAWA MAKLUMAT YANG PERLU DIBINCANGKAN . SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. MUHAMMAD BIN MAHMOD DI TALIAN 014-2747422. SILA MEMUAT TURUN SURAT LAMPIRAN SENARAI AJK YANG TERLIBAT

SEKIAN TERIMA KASIH.

*SURAT RASMI DAN SURAT LAMPIRAN TELAH KAMI EDARKAN KE PIGEON HOLE SEKOLAH MENENGAH TERLIBAT SAHAJA.

SENARAI NAMA AJK (184)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH TERLIBAT