En. Hashim Bin Zainal ,
Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

MESYUARAT JAWATANKUASA PROGRAM KECEMERLANGAN MATA PELAJARAN TEKNIKAL DAERAH PASIR GUDANG KALI KEDUA TAHUN 2013
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Am Pejabat
pada 28 Aug 2013

SMK TAMAN DESA JAYA

SMK TAMAN MOUNT AUSTIN

SMK KOTA MASAI 2 SMK TMN. JOHOR JAYA 1
        SMK PUTERI WANGSA SMK SUNGAI TIRAM
        SMK TMN.DAYA 2 SMK BANDAR SERI ALAM
        SMK TMN. JOHOR JAYA 2         SMK PERMAS JAYA
        SMK PERMAS JAYA 2 SMK PASIR PUTIH
        SMK PASIR GUDANG SMK PASIR GUDANG 2
        SMK MEGAH RIA

PERKARA DI ATAS ADALAH DIRUJUK.

2. SUKACITA DIMAKALUMKAN MESYUARAT BERKENAAN AKAN DIADAKAN SEPERTI BERIKUT :

TARIKH : 29 OGOS 2013

MASA : 12.30 TENGAH HARI - 5.00 PETANG

TEMPAT : SMK TAMAN DESA JAYA (BILIK MESYUARAT)

3. MOHON PIHAK SEKOLAH MEMAKLUMKAN DAN MEMBENARKAN AJK PROGRAM TERSEBUT UNTUK HADIR. SILA BAWA MAKLUMAT YANG PERLU DIBINCANGKAN . SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. MUHAMMAD BIN MAHMOD DI TALIAN 014-2747422. SILA MEMUAT TURUN SURAT LAMPIRAN SENARAI AJK YANG TERLIBAT

SEKIAN TERIMA KASIH.

*SURAT RASMI DAN SURAT LAMPIRAN TELAH KAMI EDARKAN KE PIGEON HOLE SEKOLAH MENENGAH TERLIBAT SAHAJA.

SENARAI NAMA AJK (181)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH TERLIBAT