Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MAKLUMAN : PELAKSANAAN UJIAN STANDARD KECERGASAN FIZIKAL KEBANGSAAN UNTUK MURID SEKOLAH MALAYSIA (SEGAK) DAN KUNCI MASUK (KEY IN) DATA SEGAK KE DALAM APLIKASI SISTEM PAJSK SEGAK
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Oct 2017

SALAM NEGARA KU MALAYSIA

PENGETUA SMK / GURU BESAR SR DAERAH PASIR GUDANG

DI SINI DILAMPIRKAN SURAT KPM TERSEBUT  UNTUK MAKLUMAN BAGI PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH. SILA HUBUNGI EN ZOOL HILMAN BIN HAIRONI DI TALIAN 019-788 1705.

SEKIAN TERIMA KASIH

surat makluman kpm SEGAK (299)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR