ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PELANTIKAN JURULATIH DAERAH PROGRAM LEARNING MATERIAL ADAPTATION CEFR 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Aug 2017

BERSAMA-SAMA INI DILAMPIRKAN SURAT JPNJ DAN SENARAI EDARAN PESERTA TERLIBAT SHJ. UNTUK MAKLUMAN, PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH BERKENAAN SELANJUTNYA.

SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. BAHARUDIN BIN ISHAK DI TALIAN 019-23509918.

SEKIAN TERIMA KASIH.

senarai terkini JU LMA/CEFR 2017 (37)
SURAT JPN LANTIKAN JU LMA/CEFR 2017 (16)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR / SK / SJK