ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

RALAT : MESYUARAT ZON AKADEMIK JOHOR JAYA BIL 2 / 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 16 Jul 2017

DENGAN SEGALA HORMATNYA SURAT PPD PGU NO.RUJ: JPA1006.UPA/500-4/2/1 BERTARIKH : 06/7/2017 ADALAH DIRUJUK.

MOHON PERHATIAN , KAMI INGIN MAKLUMKAN BAHAWA MESYUARAT TERSEBUT AKAN DI TUNDA KE SUATU TARIKH YANG AKAN DIMAKLUMKAN KELAK. SEBARANG KESULITAN AMAT DI KESALI. JIKA ADA PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. BAHARUDIN BIN ISHAK DI TALIAN 19-235 9918.

SEKIAN TERIM KASIH.

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.