ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

MAKLUMAN DAN TINDAKAN : PROGRAM INTERVENSI B.E.V. DAERAH PASIR GUDANG,
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 18 Jun 2017

SALAM RAMADHAN DAN SALAM NEGARAKU MALAYSIA

PENGETUA/PK 1 /KETUA BIDANGKETUA PANITIA

DILAMPIRKAN PELAN TINDAKAN DAN PELAN OPERASI BAGI PROGRAM INTERVENSI B.E.V. BAHASA INGGERIS .  PERHATIAN DAN SOKONG DARI PIHAK TUAN ADALAH AMAT DIHARGAI BAGI MENJAMIN KEBERKESANAN  INTERVENSI    TERSEBUT. DIDAHULUKAN DENGAN UCAPAN TERIMA KASIH. MAKLUMAT  LANJUT BOLEH  BERHUBUNG DENGAN EN MOHD RAUHAIZAT BIN JAMALUDIN DI TALIAN NO : 0167188994.

SEKIAN TERIMA KASIH.

program BEV 2017 (137)