ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

BENGKEL PENINGKATAN PERATUS LULUS MATA PELAJARAN MATEMATIK TAMBAHAN SPM ZON AKADEMIK DAYA DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 18 Jun 2017

SALAM RAMADHAN DAN SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  PENGETUA ZON DAYA SAHAJA SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN DAN SURAT PENCERAMAH TERSEBUT UNTUK MAKLUMAN, PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT BENGKEL MATH TAM ZON DAYA (54)
SURAT PENCERAMAH MATH TAM ZON DAYA (28)

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH ZON TERLIBAT SHJ.