FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

[SEGERA] KURSUS PENINGKATAN PROFESIONALISME GURU BAHASA MELAYU SMK DAN SR TAHUN 2017 DI BAWAH INISIATIF PEMARTABATAN PENDIDIKAN BAHASA MELAYU PELAN PEMBANGUNAN PENDIDIKAN MALAYSIA 2013-2025
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH BERKENAAN  SILA MUAT TURUN SURAT KURSUS, SENARAI SEKOLAH, KEPERLUAN YG. PERLU DIBAWA DAN JADUAL KURSUS TERSEBUT UNTUK PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA/GURU BESAR SELANJUTNYA. SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI PN. HJH. NOORANI BT ISMAIL DI TALIAN 013-785 1026 ATAU CIK HJH. SUHAILA BT SAPUAN DI TALIAN 019-778 2892.

-BAGI SR-SEORANG GURU BUKAN OPSYEN BAHASA MELAYU YANG TELAH  MANGHADIRI KPPGBM 2016  MENCAPAI TAHAP 4.0

-BAGI SMK SEORANG GURU BAHASA MELAYU MENGAJAR KELAS PERALIHAN DAN SEORANG GURU  BAHASA MELAYU TINGKATAN 5

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT KPPGBM SMK 2017 (212)
SURAT KPPGBM SR 2017 (329)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.