ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

[SEGERA] KURSUS PENINGKATAN PROFESIONALISME GURU BAHASA MELAYU SMK DAN SR TAHUN 2017 DI BAWAH INISIATIF PEMARTABATAN PENDIDIKAN BAHASA MELAYU PELAN PEMBANGUNAN PENDIDIKAN MALAYSIA 2013-2025
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH BERKENAAN  SILA MUAT TURUN SURAT KURSUS, SENARAI SEKOLAH, KEPERLUAN YG. PERLU DIBAWA DAN JADUAL KURSUS TERSEBUT UNTUK PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA/GURU BESAR SELANJUTNYA. SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI PN. HJH. NOORANI BT ISMAIL DI TALIAN 013-785 1026 ATAU CIK HJH. SUHAILA BT SAPUAN DI TALIAN 019-778 2892.

-BAGI SR-SEORANG GURU BUKAN OPSYEN BAHASA MELAYU YANG TELAH  MANGHADIRI KPPGBM 2016  MENCAPAI TAHAP 4.0

-BAGI SMK SEORANG GURU BAHASA MELAYU MENGAJAR KELAS PERALIHAN DAN SEORANG GURU  BAHASA MELAYU TINGKATAN 5

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT KPPGBM SMK 2017 (227)
SURAT KPPGBM SR 2017 (346)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.