ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

BENGKEL KERJA PENYELARASAN DOKUMENTASI PENTAULIAHAN SERTA PENYEDIAAN FOLIO MURID BAGI PROGRAM PVMA /PAV KEPADA GURU-GURU SMK NEGERI JOHOR.
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

SMK PASIR GUDANG

SMK TAMAN DAYA

SMK TMN. DESA JAYA

SMK TMN. PELANGI INDAH

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL TERSEBUT  UNTUK MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

surat bengkel PVMA 2017 (50)

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.