20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

BENGKEL KERJA PENYELARASAN DOKUMENTASI PENTAULIAHAN SERTA PENYEDIAAN FOLIO MURID BAGI PROGRAM PVMA /PAV KEPADA GURU-GURU SMK NEGERI JOHOR.
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

SMK PASIR GUDANG

SMK TAMAN DAYA

SMK TMN. DESA JAYA

SMK TMN. PELANGI INDAH

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL TERSEBUT  UNTUK MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

surat bengkel PVMA 2017 (258)

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.