FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BENGKEL KERJA PENYELARASAN DOKUMENTASI PENTAULIAHAN SERTA PENYEDIAAN FOLIO MURID BAGI PROGRAM PVMA /PAV KEPADA GURU-GURU SMK NEGERI JOHOR.
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

SMK PASIR GUDANG

SMK TAMAN DAYA

SMK TMN. DESA JAYA

SMK TMN. PELANGI INDAH

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL TERSEBUT  UNTUK MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

surat bengkel PVMA 2017 (41)

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.