ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

[SEGERA] PENGAMBILAN MAJALAH PENDIDIK KEPADA INSTITUSI PENDIDIKAN DIBAWAH KPM
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Apr 2017

SALAM NEGARA KU MALAYSIA

SMK JOHOR JAYA SK PERMAS JAYA
   SMK TUN FATIMAH HASHIM              SK TAMAN MOLEK
   SMK SERI ALAM 2 SK SERI KOTA PUTERI
   SMK PERMAS JAYA 1 SK TAMAN DAYA 3
   SJKC NAM HENG BARU SK CAHAYA MASAI
   SJKT LADANG MADOS SJKC PANDAN

DENGAN HORMATNYA ARKIB BERITA PPD PASIR GUDANG BERTARIKH 12/4/2017 DAN SURAT EDARAN KPM NO.RUJ:KPM400-10/1/1 JLD 12 (82) BERTARIKH:23/3/17 ADALAH DIRUJUK.

KEPADA SEKOLAH-SEKOLAH YANG TERTERA DI ATAS SAHAJA SILA HADIR SEPERTI BERIKUT :

TARIKH : 20 & 23 APRIL 2017 (KHAMIS & AHAD)

MASA    : 9.00 PAGI - 4.30 PETANG

TEMPAT : UNIT AKADEMIK PPD PASIR GUDANG

SEHUBUNGAN ITU MOHON  WAKIL SEKOLAH BERKENAAN HADIR BAGI PEMGAMBILAN MAJALAH PENDIDIK TERSEBUT. KERJASAMA DAN SOKONGAN DARIPADA PIHAK TUAN AMAT DIHARGAI. SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI PN. HJH. NOORANI BT ISMAIL DI TALIAN 013-785 1026.

SEKIAN TERIMA KASIH.

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.