FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BENGKEL PEREALISASIAN ITEM PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN BAGI MP BAHASA CINA SMK DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL , LAM. SENARAI SEKOLAH TERLIBAT DAN SURAT MOHON TEMPAT (SMK TAMAN PERMAS JAYA SHJ.) UNTUK MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

BENGKEL PEP 1/2 THN BC SMK 2017 (94)
SURAT MOHON TEMPAT SMK TMN PJ (59)

Tindakan : PENGETUA SMK