ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

BENGKEL PEREALISASIAN ITEM PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN BAGI MP BAHASA CINA SMK DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL , LAM. SENARAI SEKOLAH TERLIBAT DAN SURAT MOHON TEMPAT (SMK TAMAN PERMAS JAYA SHJ.) UNTUK MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

BENGKEL PEP 1/2 THN BC SMK 2017 (99)
SURAT MOHON TEMPAT SMK TMN PJ (65)

Tindakan : PENGETUA SMK