ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENGESANAN PELAKSANAAN PENTAKSIRAN SEKOLAH TAHUN 1 HINGGA TINGKATAN 3 BAGI TAHUN 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEMUA SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH PGU SILA MUAT TURUN SURAT MAKLUMAN TERSEBUT UNTUK PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA/GURU BESAR SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT MAKLUMAN PPS 2017 (456)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR