FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

PENGESANAN PELAKSANAAN PENTAKSIRAN SEKOLAH TAHUN 1 HINGGA TINGKATAN 3 BAGI TAHUN 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Apr 2017

SALAM NEGARAKU MALAYSIA

KEPADA  SEMUA SEKOLAH - SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH PGU SILA MUAT TURUN SURAT MAKLUMAN TERSEBUT UNTUK PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA/GURU BESAR SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT MAKLUMAN PPS 2017 (440)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR