20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MESYUARAT JAWATANKUASA PROGRAM KECEMERLANGAN MP TEKNIK & VOKASIONAL SPM DAN PT3 TAHUN 2017 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 21 Mar 2017

SALAM NEGARA KU MALAYSIA

MOHON KERJASAMA SEMUA SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN MESYUARAT  DAN LAMPIRAN TERSEBUT UNTUK PERHATIAN, MAKLUMAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT MESYUARAT JK TV SPM DAN PT3 2017 (258)

Tindakan : PENGETUA SMK