FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

rizal
syahrir
rokiah
suhailasapuan
JBA1131
fujimuri
MESYUARAT JAWATANKUASA KURIKULUM DAERAH (JKD) KIMIA BIL. 1 / 2017 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 11 Jan 2017

SALAM MUAFAKAT JOHOR.

MOHON KERJASAMA  SEMUA SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN MESYUARAT TERSEBUT UNTUK TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

MESYUARAT JKD KIMIA BIL. 1 2017 (149)

Tindakan : PENGETUA SMK