ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

MESYUARAT JAWATANKUASA KURIKULUM DAERAH (JKD) SAINS BIL. 1 / 2017 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 11 Jan 2017

SALAM MUAFAKAT JOHOR.

MOHON KERJASAMA  SEMUA SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN MESYUARAT TERSEBUT UNTUK TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

MESYUARAT JKD SAINS BIL 1 2017 (197)

Tindakan : PENGETUA SMK