ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TAKLIMAT BAGI PEMANTAPAN GURU CEMERLANG DAN JURULATIH UTAMA BAGI MATA PELAJARAN PENDIDIKAN ISLAM 2017 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 11 Jan 2017

SALAM MUAFAKAT JOHOR.

MOHON KERJASAMA  SEKOLAH-SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG (RUJUK LAMPIRAN) MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN TAKLIMAT TERSEBUT UNTUK TINDAKAN PIHAK GURU BESAR SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

TAKLIMAT PEMANTAPAN GURU CEMERLANG DAN JU PI 2017 (563)

Tindakan : GURU BESAR / SEKOLAH YANG TERLIBAT