Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

azhar
kamisah
myusoffza
DATA MURID YANG TIDAK MENGUASAI 3M (P1NCH) BIL. 1/2011
oleh : ,
pada 23 May 2011

Tuan/Puan

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Untuk makluman pihak tuan/puan, Data murid yang tidak menguasai 3M (P1NCH), perlu dihantar kepada Pegawai Khas Pendidikan Khas, Pn Rohani Binti Sulaiman melalui alamat e-mail fiez65@yahoo.com.my

3.     Sehubungan itu terdapat 6 buah sekolah yang belum memberikan sebarang maklumbalas berkenaan data tersebut, iaitu :-

1) SMK Taman Johor Jaya 1

2) SMK Permas Jaya

3) SMK Seri Kota Puteri

4) SMK Seri Kota Puteri 2

5) SMK Taman Megah Ria

6) SMK Kota Masai

4.     Semoga perkara ini berada di dalam makluman dan tindakan pihak tuan/puan dengan seberapa segera ( selewat-lewatya pada 24 Mei 2011 (Selasa) . Segala kerjasama yang diberi, didahului dengan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Pengetua sekolah yang berkenaan