Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

DATA MURID YANG TIDAK MENGUASAI 3M (P1NCH) BIL. 1/2011
oleh : ,
pada 23 May 2011

Tuan/Puan

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Untuk makluman pihak tuan/puan, Data murid yang tidak menguasai 3M (P1NCH), perlu dihantar kepada Pegawai Khas Pendidikan Khas, Pn Rohani Binti Sulaiman melalui alamat e-mail fiez65@yahoo.com.my

3.     Sehubungan itu terdapat 6 buah sekolah yang belum memberikan sebarang maklumbalas berkenaan data tersebut, iaitu :-

1) SMK Taman Johor Jaya 1

2) SMK Permas Jaya

3) SMK Seri Kota Puteri

4) SMK Seri Kota Puteri 2

5) SMK Taman Megah Ria

6) SMK Kota Masai

4.     Semoga perkara ini berada di dalam makluman dan tindakan pihak tuan/puan dengan seberapa segera ( selewat-lewatya pada 24 Mei 2011 (Selasa) . Segala kerjasama yang diberi, didahului dengan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Pengetua sekolah yang berkenaan