ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
DATA MURID YANG TIDAK MENGUASAI 3M (P1NCH) BIL. 1/2011
oleh : ,
pada 23 May 2011

Tuan/Puan

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Untuk makluman pihak tuan/puan, Data murid yang tidak menguasai 3M (P1NCH), perlu dihantar kepada Pegawai Khas Pendidikan Khas, Pn Rohani Binti Sulaiman melalui alamat e-mail fiez65@yahoo.com.my

3.     Sehubungan itu terdapat 6 buah sekolah yang belum memberikan sebarang maklumbalas berkenaan data tersebut, iaitu :-

1) SMK Taman Johor Jaya 1

2) SMK Permas Jaya

3) SMK Seri Kota Puteri

4) SMK Seri Kota Puteri 2

5) SMK Taman Megah Ria

6) SMK Kota Masai

4.     Semoga perkara ini berada di dalam makluman dan tindakan pihak tuan/puan dengan seberapa segera ( selewat-lewatya pada 24 Mei 2011 (Selasa) . Segala kerjasama yang diberi, didahului dengan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Pengetua sekolah yang berkenaan