FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

rizal
syahrir
rokiah
suhailasapuan
JBA1131
fujimuri
TAKLIMAT PENYELARASAN PERTANDINGAN BOLA TAMPAR B12 DAN B18 MSSD PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Mohd Rizal bin Rahman, Penyelia Kanan Sukan
pada 11 Jan 2017

Salam Muafakat Johor.

Pengetua/Guru Besar Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

( u/p : Pengurus Pasukan Bola Tampar )

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa taklimat tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 15 Januari 2017 ( AHAD )

Masa : 2.00 petang

Tempat : Bilik Mesyuarat MRSM

3.  Sehubungan itu, mohon jasa baik pihak tuan untuk membenarkan pengurus pasukan bola tampar sekolah hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Rosini@Abdullah bin Othman, Pengerusi Teknik Bola Tampar MSSD Pasir gudang di talian 0197542139.

3. Segala kerjasama dan keprihatinan tuan dalam perkara ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Surat Taklimat Pertandingan Bola Tampar MSSD 2017 (272)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SEKOLAH- SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG )