ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PERTANDINGAN OLYMPIAD MATEMATIK KEBANGSAAN 2011 ANJURAN PERSATUAN SAINS MATEMATIK MALAYSIA
oleh : ,
pada 11 Mar 2011

DIHARAP SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG MEREBUT PELUANG

PENDAFTARAN BOLEH DIBUAT SECARA ONLINE DI http://www.persama.org.my./

TARIKH TUTUP SECARA ONLINE SEBELUM 9 MEI 2011

PPD PASIR GUDANG MENGUCAPKAN TAHNIAH KEPADA SJK CINA FOON YEW 5 KERANA PELAJARNYA YANG MEWAKILI MALAYSIA KE KEJOHANAN OLYMPIAD MATEMATIK DUNIA DI KOREA TELAH MENDAPAT PINGAT GANGSA TEMPAT KE TIGA DAN NAIB JOHAN KEBANGSAAN DI KEDAH PADA 2010.TAHNIAH KERANA MENGHARUMKAN NAMA MALAYSIA.

SEBARANG PERTANYAAN RUJUK EN NORDIN BIN MOHD RUKANI DITALIAN 0197665401

Tindakan : GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM DAN KETUA BIDANG MATEMATIK DAN SAINS