5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

PERTANDINGAN OLYMPIAD MATEMATIK KEBANGSAAN 2011 ANJURAN PERSATUAN SAINS MATEMATIK MALAYSIA
oleh : ,
pada 11 Mar 2011

DIHARAP SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG MEREBUT PELUANG

PENDAFTARAN BOLEH DIBUAT SECARA ONLINE DI http://www.persama.org.my./

TARIKH TUTUP SECARA ONLINE SEBELUM 9 MEI 2011

PPD PASIR GUDANG MENGUCAPKAN TAHNIAH KEPADA SJK CINA FOON YEW 5 KERANA PELAJARNYA YANG MEWAKILI MALAYSIA KE KEJOHANAN OLYMPIAD MATEMATIK DUNIA DI KOREA TELAH MENDAPAT PINGAT GANGSA TEMPAT KE TIGA DAN NAIB JOHAN KEBANGSAAN DI KEDAH PADA 2010.TAHNIAH KERANA MENGHARUMKAN NAMA MALAYSIA.

SEBARANG PERTANYAAN RUJUK EN NORDIN BIN MOHD RUKANI DITALIAN 0197665401

Tindakan : GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM DAN KETUA BIDANG MATEMATIK DAN SAINS