5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

PEMBERIAAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA UNTUK SEKOLAH RENDAH 2013
oleh : ,
pada 24 Apr 2013

PERHATIAN KEPADA SEMUA GURU PENOLONG KANAN SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.

1- BEKALAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG AKAN DI HANTAR KESEKOLAH BERMULA HARI INI 24 APRIL 2013

2- BEKALAN TERSEBUT ADALAH UNTUK BULAN MEI 2013.

3- PIHAK SEKOLAH DIMINTA MENGEDARKAN SUSU TERSEBUT UNTUK DIMINUM PADA 2 MEI 2013.

4- PASTIKAN PROSEDUR AWAL SEPERTI SURAT KEBENARAN IBU BAPA BAGI PELAJAR YANG LAYAK TELAH DIURUSAKAN.

5-PROSES PENGAGAIHAN DAN MEMINUM SUSU SEPERTI YANG TELAH DIMAKLUMKAN DAN DITERANGKAN OLEH PEMBEKAL PADA BULAN FEBUARI KEPADA GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID HENDAKLAH DIPATUHI.

6-SEBARANG PERTANYAAN HENDAKLAH MENGHUBUNGI EN NORDIN BIN MOHD RUKANI DI TALIAN 0197665401.

Tindakan : GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID