FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

PEMBERIAAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA UNTUK SEKOLAH RENDAH 2013
oleh : ,
pada 24 Apr 2013

PERHATIAN KEPADA SEMUA GURU PENOLONG KANAN SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.

1- BEKALAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG AKAN DI HANTAR KESEKOLAH BERMULA HARI INI 24 APRIL 2013

2- BEKALAN TERSEBUT ADALAH UNTUK BULAN MEI 2013.

3- PIHAK SEKOLAH DIMINTA MENGEDARKAN SUSU TERSEBUT UNTUK DIMINUM PADA 2 MEI 2013.

4- PASTIKAN PROSEDUR AWAL SEPERTI SURAT KEBENARAN IBU BAPA BAGI PELAJAR YANG LAYAK TELAH DIURUSAKAN.

5-PROSES PENGAGAIHAN DAN MEMINUM SUSU SEPERTI YANG TELAH DIMAKLUMKAN DAN DITERANGKAN OLEH PEMBEKAL PADA BULAN FEBUARI KEPADA GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID HENDAKLAH DIPATUHI.

6-SEBARANG PERTANYAAN HENDAKLAH MENGHUBUNGI EN NORDIN BIN MOHD RUKANI DI TALIAN 0197665401.

Tindakan : GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID