5 September 2016

17 Oktober 2016

Zzan ,
Pasir gudang

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarga Ustz Amin Firdaus SK Permas Jaya 5"

azie
Ermy
abdulhalim
PEMBERIAAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA UNTUK SEKOLAH RENDAH 2013
oleh : ,
pada 24 Apr 2013

PERHATIAN KEPADA SEMUA GURU PENOLONG KANAN SEKOLAH RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.

1- BEKALAN PROGRAM SUSU 1 MALAYSIA PERINGKAT DAERAH PASIR GUDANG AKAN DI HANTAR KESEKOLAH BERMULA HARI INI 24 APRIL 2013

2- BEKALAN TERSEBUT ADALAH UNTUK BULAN MEI 2013.

3- PIHAK SEKOLAH DIMINTA MENGEDARKAN SUSU TERSEBUT UNTUK DIMINUM PADA 2 MEI 2013.

4- PASTIKAN PROSEDUR AWAL SEPERTI SURAT KEBENARAN IBU BAPA BAGI PELAJAR YANG LAYAK TELAH DIURUSAKAN.

5-PROSES PENGAGAIHAN DAN MEMINUM SUSU SEPERTI YANG TELAH DIMAKLUMKAN DAN DITERANGKAN OLEH PEMBEKAL PADA BULAN FEBUARI KEPADA GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID HENDAKLAH DIPATUHI.

6-SEBARANG PERTANYAAN HENDAKLAH MENGHUBUNGI EN NORDIN BIN MOHD RUKANI DI TALIAN 0197665401.

Tindakan : GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID