Tarikh Penting

UPSR

20 September 2018


PT3

8 Oktober 2018


SPM

13 November 2018


STAM

16 Oktober 2018


Buku Pelawat

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       19 pelawat di talian
SENARAI NAMA PEMILIK KOMPETENSI YANG BELUM MENGISYTIHARKAN HARTA HRMIS ONLINE (GURU BAHARU)
oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Nov 2017

SENARAI NAMA PEMILIK KOMPETENSI YANG BELUM MENGISYTIHARKAN HARTA HRMIS ONLINE (GURU BAHARU)

Disertakan bersama laporan senarai nama guru baru yang masih belum membuat pengisytiharan harta secara atas talian. Dimaklumkan juga terdapat beberapa guru baru yang menumpang kerusi perjawatan HRMIS di data perjawatan sekolah yang bukan sekolah mereka berkhidmat. Diminta senarai nama berikut mengisytiharkan harta mereka secara manual dan pihak sekolah hendaklah menghantar LAMPIRAN E (lampiran pengesahan harta) ke Unit Pentadbiran Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang (u:p Pn Noor Asyikin Binti Abdul Rahim) sebelum atau pada  04 Disember 2017  jam 4.00 petang. Guru Baru yang menumpang di perjawatan sekolah lain juga hendaklah mengemaskini rekod peribadi mereka dengan segera sebelum tarikh tersebut. Dan rekod peribadi mereka hendaklah disahkan oleh pentadbir HRMIS sekolah yang ditumpang. Bagi senarai nama guru yang disandang betul di sekolah hakiki masing-masing. Sila lengkapkan pengisytiharan harta HRMIS secara atas talian sebelum atau pada 04 Disember 2017. Laporan terkini akan dipaparkan pada keesokan harinya. 

Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn Noor Asyikin binti Abdul Rahim (017-7843177). Kerjasama dan perhatian dari pihak sekolah amatlah dihargai.Lampiran Fail

SENARAI NAMA CO TUMPANG (165)
SENARAI NAMA BELUM ISYTIHAR HARTA (355)


Tindakan : PENGETUA, GURU BESAR, PENTADBIR HRMIS SEKOLAH
Cetak