Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

LAPORAN TERKINI DATA TIDAK BERINTEGRITI 10.08.2017
oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Aug 2017

PENGETUA

GURU BESAR

KPT DAN PEMBANTU TADBIR PERKHIDMATAN

SEKOLAH- SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

LAPORAN INTEGRITI DATA PEMILIK KOMPETENSI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Merujuk kepada perkara diatas diminta pihak sekolah mengemaskini Profil Perkhidmatan HRMIS bagi pemilik kompetensi yang terlibat mengikut lampiran yang telah disertakan dibawah. Pihak sekolah hendaklah membuat pengemaskinian maklumat tersebut sebelum atau pada 17 OGOS 2017. Dilampirkan juga tatacara menyemak data integriti bagi pemilik kompetensi di sekolah masing-masing.

Kerjasama dari pihak sekolah teramatlah dihargai. Sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Noor Asyikin Binti Abdul Rahim (Unit Pentadbiran) ditalian 07-3881210.

Sekian Terima kasih

laporan data xintegriti 10.08.2017 (260)
tatacara (259)

Tindakan : PENGETUA, GURU BESAR, PENTADBIR HRMIS SEKOLAH