ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
LAPORAN TERKINI DATA TIDAK BERINTEGRITI 10.08.2017
oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Aug 2017

PENGETUA

GURU BESAR

KPT DAN PEMBANTU TADBIR PERKHIDMATAN

SEKOLAH- SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

LAPORAN INTEGRITI DATA PEMILIK KOMPETENSI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Merujuk kepada perkara diatas diminta pihak sekolah mengemaskini Profil Perkhidmatan HRMIS bagi pemilik kompetensi yang terlibat mengikut lampiran yang telah disertakan dibawah. Pihak sekolah hendaklah membuat pengemaskinian maklumat tersebut sebelum atau pada 17 OGOS 2017. Dilampirkan juga tatacara menyemak data integriti bagi pemilik kompetensi di sekolah masing-masing.

Kerjasama dari pihak sekolah teramatlah dihargai. Sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Noor Asyikin Binti Abdul Rahim (Unit Pentadbiran) ditalian 07-3881210.

Sekian Terima kasih

laporan data xintegriti 10.08.2017 (286)
tatacara (74)

Tindakan : PENGETUA, GURU BESAR, PENTADBIR HRMIS SEKOLAH