ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PERINGATAN: LAPORAN DATA TIDAK BERINTEGRITI 08.01.2017
oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Jan 2017

GURU BESAR

GURU BAHARU

PENTADBIR HRMIS

SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

LAPORAN DATA GURU YANG TIDAK BERINTEGRITI

Merujuk kepada perkara diatas, di minta Ketua Jabatan menggesa sepentadbir HRMIS sekolah yang terlibat mengemaskini PROFIL PERKHIDMATAN dengan segera sebelum jam 04.00 PETANG esok (10.01.2016)Kegagalan pihak tuan berbuat sedemikian akan mempengaruhi pergerakan gaji 2017

Sebarang kesulitan sila hubungi Pn Noor Asyikin Binti Abdul Rahim ditalian 07-3881210.

Sekian Terima KAsih

elemen data (102)
senarai nama dan sekolah (242)

Tindakan : PENGETUA, GURU BESAR, PENTADBIR HRMIS SEKOLAH