ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Jan 2017

Merujuk kepada perkara diatas, mohon sekolah terlibat yang telah mengambil surat pemangkuan DG 42, menghantar Borang Jawapan Pemangkuan tersebut sebelum atau pada 11 JANUARI 2017 Jam 4.00 petang. Borang tersebut hendaklah dikumpulkan di sekolah dan dihantar ke Unit Pentadbiran PPD Pasir Gudang (u:p Pn Noor Asyikin Binti Abdul Rahim).

Seabarang pertanyaan sila hubungi 07-3881210(254) Pn Noor Asyikin Binti Abdul Rahim (unit pentadbiran)

Sekian terima kasih

Tindakan : PENGETUA, GURU BESAR SEKOLAH SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG