20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MUAT TURUN DSKP KSSR (SEMAKAN 2017) TAHUN 2 UNTUK SEMUA MATA PELAJARAN
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 23 Nov 2017

Dengan segala hormatnya perkara diatas dirujuk.

2.          Mohon pihak sekolah untuk memuat turun bahan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (Semakan 2017) Tahun 2 untuk semua mata pelajaran bagi kegunaan guru Tahun 2 2018 dipautan berikut :

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK PENTADBIRAN