ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

Surat Kelulusan Penempatan Murid Tahun 1 2014 melalui Sistem Aplikasi Pengkalan Data Murid
oleh : ,
pada 14 Aug 2013

Salam Hormat,Tuan / Puan  Guru Besar,Bersama ini di muat naik surat dari Jabatan Pelajaran Johor untuk tindakan tuan selanjutnya. Terima kasih.

apdm 001 (1001)

Tindakan : GPK HEM / Pembantu Tadbir