Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

KURSUS PENYEBARAN PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH (PBS) TINGKATAN 1 2012 BAGI MATA PELAJARAN SIVIK KEWARGANEGERAAN.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 27 Mar 2012

Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan

Tingkatan 1

Melalui:

Pengetua,

Sekolah-Sekolah Menengah,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa kursus tersebut  akan dijalankan mengikut butiran berikut:

2.1       Tarikh             :           2 hingga 4 April 2012 (Isnin hingga Rabu)

2.2       Masa               :           8.00 pagi – 5.00 petang

2.3       Tempat           :           Bilik Seminar,

SK. Seri Kota Puteri 4.

3.         Sehubungan itu, tuan diminta membenarkan seorang  guru  tingkatan 1  yang mengajar mata pelajaran Sivik Kewarganegaraan  untuk  hadir ke taklimat tersebut.  Makan dan minum disediakan.

4.         Tuan/puan diminta membawa bersama surat panggilan kursus, salinan buku bank, salinan kad pengenalan dan slip gaji yang telah disahkan oleh pengetua sekolah untuk urusan tuntutan perjalanan mengikut pekeliling perbendaharaan yang sedang berkuatkuasa sekarang.   Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari, Pen. PPD PBS di talian 013-7822488.

Sekian, Terima kasih.

Tindakan : Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan Sekolah-sekolah Menengah Kerajaan & Swasta Da