FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

rizal
syahrir
rokiah
suhailasapuan
JBA1131
fujimuri
KURSUS PENYEBARAN PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH (PBS) TINGKATAN 1 2012 BAGI MATA PELAJARAN SIVIK KEWARGANEGERAAN.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 27 Mar 2012

Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan

Tingkatan 1

Melalui:

Pengetua,

Sekolah-Sekolah Menengah,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa kursus tersebut  akan dijalankan mengikut butiran berikut:

2.1       Tarikh             :           2 hingga 4 April 2012 (Isnin hingga Rabu)

2.2       Masa               :           8.00 pagi – 5.00 petang

2.3       Tempat           :           Bilik Seminar,

SK. Seri Kota Puteri 4.

3.         Sehubungan itu, tuan diminta membenarkan seorang  guru  tingkatan 1  yang mengajar mata pelajaran Sivik Kewarganegaraan  untuk  hadir ke taklimat tersebut.  Makan dan minum disediakan.

4.         Tuan/puan diminta membawa bersama surat panggilan kursus, salinan buku bank, salinan kad pengenalan dan slip gaji yang telah disahkan oleh pengetua sekolah untuk urusan tuntutan perjalanan mengikut pekeliling perbendaharaan yang sedang berkuatkuasa sekarang.   Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari, Pen. PPD PBS di talian 013-7822488.

Sekian, Terima kasih.

Tindakan : Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan Sekolah-sekolah Menengah Kerajaan & Swasta Da