5 September 2016

17 Oktober 2016

AJK KEBIRUS 2016 ,
KEBIRUS SMK TUN FATIMAH HASHIM

"Tahniah diucapkan kepada seluruh Warga SMK Tun Fatimah yang berusaha bersama-sama untuk menjayakan Majlis Perasmian Pertukaran Nama Sekolah daripada SMK Taman Daya 3 kepada SMK Tun Fatimah Hashim. Perasmian oleh Profesor Datok Dr. Khalid Ali Bin Tan Sri Abdul Kadir (Yayasan Tun Fatimah Hashim) pada hari Ahad 27 Mac 2016. Semoga Majlis berjalan dengan lancar. "

KURSUS PENYEBARAN PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH (PBS) TINGKATAN 1 2012 BAGI MATA PELAJARAN SIVIK KEWARGANEGERAAN.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 27 Mar 2012

Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan

Tingkatan 1

Melalui:

Pengetua,

Sekolah-Sekolah Menengah,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa kursus tersebut  akan dijalankan mengikut butiran berikut:

2.1       Tarikh             :           2 hingga 4 April 2012 (Isnin hingga Rabu)

2.2       Masa               :           8.00 pagi – 5.00 petang

2.3       Tempat           :           Bilik Seminar,

SK. Seri Kota Puteri 4.

3.         Sehubungan itu, tuan diminta membenarkan seorang  guru  tingkatan 1  yang mengajar mata pelajaran Sivik Kewarganegaraan  untuk  hadir ke taklimat tersebut.  Makan dan minum disediakan.

4.         Tuan/puan diminta membawa bersama surat panggilan kursus, salinan buku bank, salinan kad pengenalan dan slip gaji yang telah disahkan oleh pengetua sekolah untuk urusan tuntutan perjalanan mengikut pekeliling perbendaharaan yang sedang berkuatkuasa sekarang.   Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari, Pen. PPD PBS di talian 013-7822488.

Sekian, Terima kasih.

Tindakan : Guru Mata Pelajaran Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan Sekolah-sekolah Menengah Kerajaan & Swasta Da