Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MAKLUMAT KEJOHANAN SIRKIT AKHIR BALAPAN & PADANG BAWAH 16 & 14 TAHUN PUSAT LATIHAN DAERAH DAN PUSAT OLAHRAGA NEGERI JOHOR 2017.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Operasi
pada 14 Nov 2017

Pengetua,

Sekolah-sekolah Menengah Berkenaan.

(Senarai seperti dilampiran)

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk .

2. Bersama ini dilampirkan surat JPNJ No Ruj: JPNJ.SUKAN(39)/700-5/7/6Jld6(27) Bertarikh:9 November 2017, untuk makluman pihak tuan bagi menerangkan maksud dan tindakan pihak tuan.

3. Sukacitanya dimaklumkan bahawa pegawai/murid dari sekolah tuan (seperti dalam lampiran) telah dipilih untuk menyertai program seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 16 & 17 November 2017 (Rabu & Khamis)
Tempat : Mini Stadium, SMK. Tun Hussien Onn, Kluang.
Masa :8.00 pagi - 6.00 petang

4. Sehubungan dengan itu, pegawai dan murid sekolah tuan diminta hadir ke kejohanan tersebut.

5. Bersama-sama ini dilampirkan senarai sekolah yang terlibat.

Sekian terima kasih

SURAT EDARAN MAKLUMAT KEJOHANAN SIRKIT AHKIR (112)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH MENENGAH BERKENAAN (SILA RUJUK LAMPIRAN)