Tarikh Penting

UPSR

20 September 2018


PT3

8 Oktober 2018


SPM

13 November 2018


STAM

16 Oktober 2018


Buku Pelawat

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       26 pelawat di talian
MAKLUMAN BAGI PENGISIAN DATA PENTAKSIRAN AKTIVITI JAMSANI SUKAN DAN KOKURIKULUM (PAJSK) MELALUI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH - APLIKASI PENGURUSAN DATA MURID (SPS-APDM) BAGI SEMUA MURID TNGKT 1 HINGGA TN
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Operasi
pada 11 Oct 2017

Pengetua & Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

 

Tuan,

MAKLUMAN BAGI PENGISIAN DATA PENTAKSIRAN AKTIVITI JAMSANI SUKAN DAN KOKURIKULUM (PAJSK) MELALUI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH - APLIKASI PENGURUSAN DATA MURID (SPS-APDM) BAGI SEMUA MURID TINGKATAN SATU HINGGA TINGKATAN LIMA 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk .

2. Bersama ini dilampirkan surat JPNJ, No Ruj.KOKO(37)/700-1/2/4(  ) Bertarikh: 3 Oktober 2017, menerangkan maksud dengan sendirinya untuk makluman pihak sekolah.

Sekian terima kasih

 Lampiran Fail

SURAT EDARAN PENGISIAN DATA PAJSK UTK MAKLUMAN SEKOLAH (320)


Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
Cetak