20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

HEBAHAN MAKLUMAT - KARNIVAL JUALAN MEGA MUAFAKAT (KPDNKK) DAN PERTANDINGAN DRONE DAN CUBAAN UNTUK DISENARAIKAN DI DALAM MBR (OXYCOM) SEMPENA MAJLIS EXSPO JOHOR BERKEMAJUAN 2017 DI DATARAN MAHKOTA , K
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Operasi
pada 10 Oct 2017

Pengetua & Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk .

2. Bersama ini dilampirkan surat Pejabat Daerah Johor Bahru No Ruj: Bil ( ) dlm.PDJB.600/27/9 Bertarikh: Oktober 2017, untuk makluman pihak tuan. menerangkan maksud dengan sendirinya untuk makluman dan tindakan tuan .

Sekian terima kasih

HEBAHAN JUALAN MEGA SEMPENA MAJLIS EXSPO JOHOR BERKEMAJUAN 2017 (410)

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG