ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6
oleh : ,
pada 08 May 2011

Semua Guru Besar

Sekolah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Bahasa Arab )

MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6

1. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 4 2011
2. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 5 2011
3. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 6 2011

Soalan tersebut boleh dimuat turun melalui blog Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat berikut :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/

Dokumen tersebut adalah SULIT.Sila dapatkan kata laluan (Password) dari pegawai di Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang.Dokumen tersebut hendaklah digunakan,diperbanyakkan dan diedarkan kepada murid-murid di sekolah tuan/puan semasa ujian/peperiksaan dijalankan. Kerjasama tuan/puan amat diperlukan demi kecemerlangan Bahasa Arab daerah Pasir Gudang.

Sebarang pertanyaan,sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed,Penyelia Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di talian 013-7799402 / 013-7998288.Syukran

Tindakan : Semua Guru Besar