5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6
oleh : ,
pada 08 May 2011

Semua Guru Besar

Sekolah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Bahasa Arab )

MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6

1. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 4 2011
2. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 5 2011
3. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 6 2011

Soalan tersebut boleh dimuat turun melalui blog Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat berikut :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/

Dokumen tersebut adalah SULIT.Sila dapatkan kata laluan (Password) dari pegawai di Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang.Dokumen tersebut hendaklah digunakan,diperbanyakkan dan diedarkan kepada murid-murid di sekolah tuan/puan semasa ujian/peperiksaan dijalankan. Kerjasama tuan/puan amat diperlukan demi kecemerlangan Bahasa Arab daerah Pasir Gudang.

Sebarang pertanyaan,sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed,Penyelia Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di talian 013-7799402 / 013-7998288.Syukran

Tindakan : Semua Guru Besar