Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6
oleh : ,
pada 08 May 2011

Semua Guru Besar

Sekolah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Bahasa Arab )

MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN 2011 BAHASA ARAB TAHUN 4,5 & 6

1. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 4 2011
2. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 5 2011
3. SOALAN PKSR PERTENGAHAN TAHUN BAHASA ARAB TAHUN 6 2011

Soalan tersebut boleh dimuat turun melalui blog Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat berikut :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/

Dokumen tersebut adalah SULIT.Sila dapatkan kata laluan (Password) dari pegawai di Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang.Dokumen tersebut hendaklah digunakan,diperbanyakkan dan diedarkan kepada murid-murid di sekolah tuan/puan semasa ujian/peperiksaan dijalankan. Kerjasama tuan/puan amat diperlukan demi kecemerlangan Bahasa Arab daerah Pasir Gudang.

Sebarang pertanyaan,sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed,Penyelia Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di talian 013-7799402 / 013-7998288.Syukran

Tindakan : Semua Guru Besar