20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TASK FORCE 47: INSTALASI PERISIAN 1GFMAS DI PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH PASIR GUDANG DAN SEKOLAH-SEKOLAH PTJ
oleh : En. Lokman Hakim bin Mahamad, Penolong PPD Teknologi & Maklumat
pada 27 Nov 2017

Juruteknik Komputer FT

Sekolah Seni Malaysia Johor,

Sekolah Kebangsaan Johor Jaya 5

Melalui dan salinan,

Pengetua dan Guru Besar sekolah berkenaan.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan, tuan telah diminta hadir ke lokasi  tersebut mengikut ketetapan seperti berikut :

Tarikh                         :           27 -29 November 2017 (ISNIN - RABU)

Masa                           :           8.00 Pagi- 5.00 Petang

Tempat                       :           PPD PASIR GUDANG

3.         Kehadiran dan kerjasama daripada pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sebarang pertanyaan mengenai perkara di atas, sila hubungi En Lokman Hakim Bin Mahamad (Pen. PPD Teknologi & Maklumat) di talian 019-9142903 atau En Mohd Syahrir Bin Ab.Ghafar (Penyelia Maklumat) di talian 013-7800972.

Sekian terima kasih.

”SEHATI SEJIWA”