ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

ANALISIS PENGGUNAAN 1 BESTARINET VLE MINGGU KE 24 TAHUN 2017
oleh : En. Lokman Hakim bin Mahamad, Penolong PPD Teknologi & Maklumat
pada 18 Jun 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Merujuk perkara diatas,

2. Bersama-sama ini dilampirkan analisis berkaitan untuk makluman dan tindakan pihak tuan.

3. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Lokman Hakim Bin Mahamad Pen PPD Teknologi dan Maklumat En. Mohd Syahrir bin Ab Ghafar (Penyelia Maklumat) di talian 0199142903 dan 013-7800972.

Sekian, terima kasih

Analisa sekolah Rendah M24 (256)
Analisa sekolah menengah M24 (145)

Tindakan : PENGETUA / PENYELARAS VLE